Στην Ασή Γωνιά η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας

Ημερίδα ενημέρωσης το ερχόμενο Σάββατο

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης. Εργαλείο Ανάπτυξης – Σήματα Κρήτη, Κρητική κουζίνα, Κρητικό μπακάλικο» οργανώνει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης στην Ασή Γωνιά Χανίων το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 18.30 στην περιοχή «Ποτιστήρι».

Η ημερίδα είναι ανοικτή στους φορείς, παραγωγούς, επαγγελματίες, ξενοδόχους, αγρότες, κτηνοτρόφους, στελέχη του κλάδου των τροφίμων, εστίασης και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σ΄ όλη την Κρήτη η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης. 

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής ημερίδας στην Ασή Γωνιά σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Τάσου Κουρουπάκη, έχει ως εξής:  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 & ώρα: 18:30

18:00 – 18:30  Προσέλευση - Έναρξη

18:30 – 19:00  Χαιρετισμοί

19:00 – 19:15 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» -

                      Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης

                      & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης

 

19:15 – 19:25 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα

              Πρότυπο» - Ηρώ Σταυρακάκη,  Αγροδιατροφική Σύμπραξη

                      Περιφέρειας Κρήτης

19:25 – 19:35  Παρουσίαση του προγράμματος «The European Food- Masters – Taste

                     the Authentic» από την Ανάδοχο εταιρεία ΕΤΑΜ

19:35 – 19:50 «Εξαγωγές Κρητικών αγροτικών προϊόντων στην Αμερική. Προοπτικές –

                      Απαιτήσεις – Προδιαγραφές» Κώστας Μάστορας, Πρόεδρος

                      TITAN FOODS NY

 19:50 - 20:15  Ερωτήσεις – Συζήτηση - Κλείσιμο ημερίδας

 

Συντονιστής εκδήλωσης: Μανώλης Κουρουπάκης, Οικονομικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού HELLAS FM, της Νέας Υόρκης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ