Στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για φορολογικά θέματα ο Χάρης Μαμουλάκης

Newsroom
Newsroom

Θέμα «Το μέλλον της φορολογίας στην ΕΕ: μελλοντικές προκλήσεις και ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται»

Στις εργασίες της Διακοινοβουλευτική Διάσκεψης - Φορολογικό Συμπόσιο με θέμα «Το μέλλον της φορολογίας στην ΕΕ: μελλοντικές προκλήσεις και ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται», που συνδιοργανώθηκε από την Υποεπιτροπή Φορολογικών Θεμάτων  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμμετείχε το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

μαμουλάκης Ευρωκοινοβούλιο Διάσκεψη Φορολογικό Συμπόσιο Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Μαζί με τον Χάρη Μαμουλάκη, το Ελληνικό Κοινοβούλιο εκπροσώπησαν τα μέλη της  Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Στέλιος Πέτσας, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης.

Στο πλαίσιο των εργασιών τοποθετήθηκαν ο Επίτροπος για την Οικονομία Paolo Gentiloni, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΔΝΤ Kristalina Georgieva και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ Mathias Corman, η Αντιπρόεδρος  της ισπανικής κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ψηφιοποίησης Nadia Calvino, (εκπροσώπησε την προέδρευσα  αυτό το εξάμηνο στην Ε.Ε. Ισπανία), υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων των κρατών μελών της Ε.Ε., ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ