Στην Eισαγγελία ανηλίκων για τα περιστατικά βίας γονείς και εκπαιδευτικοί

Newsroom
Newsroom

Με αφορμή και την επίθεση μαθητή από συμμαθητές του στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων

Συγκέντρωση έξω από την εισαγγελία ανηλίκων πραγματοποιούν γονείς και εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Χανίων, με αφορμή τα περιστατικά βίας.

«Θελουμε κάθε παιδί να έχει το σχολείο που τού αντιστοιχεί, τις υπηρεσίες που πρέπει να του παρέχει η πολιτεία και το κάθε σχολείο να μπορεί να λειτουργεί πολύ καλά για όλα τα παιδιά. Αυτό θα το διαφυλάξουμε, δεν μπορεί να γινόμαστε “σάκος του μποξ” είτε κυριολεκτικά – και το εννοώ αυτό που λέω – είτε μεταφορικά”» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανιων κ. Χρήστος Μπέλμπας.  Ο ίδιος σύμφωνα με το haniotika-nea.gr, επεσήμανε πως δεν ακολουθείται η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία.

Για απόγνωση των γονέων από την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν λόγω των εκρήξεων βίας συγκεκριμένου μαθητή μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Π. Χατζησταύρος.

Την έλλειψη παιδοψυχιάτρου στα Χανιά και εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Μ. Κλωνιζάκης.

Την απουσία παιδοψυχιάτρου, την έλλειψη κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων έθιξαν εκπαιδευτικοί.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή από συμμαθητές του, σήμερα το 7ο Γυμνάσιο παρέμενε υπό κατάληψη.

 

Δείτε επίσης

Υπό κατάληψη το σχολείο, μετά τον ξυλοδαρμό μαθητή από συμμαθητή του

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ