Στην κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Ηράκλειο ο Ν. Ηγουμενίδης

Στην κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Ηράκλειο ο Ν. Ηγουμενίδης

«Οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας θα αποτρέψουν τα αντεργατικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Το παρών στη μαζική κινητοποίηση στο Ηράκλειο ενάντια στο αντεργατικό - όπως το χαρακτηρίζει - νομοσχέδιο της Κυβέρνησης έδωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου - σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση - συνομίλησε με εργαζόμενους που συμμετείχαν μαζικά στην σημερινή κινητοποίηση και στην πορεία που ακολούθησε, ενώ με αφορμή την συγκέντρωση ο Νίκος Ηγουμενίδης έστειλε με δηλώσεις του το ακόλουθο μήνυμα:

«Το μήνυμα των σημερινών μας συγκεντρώσεων είναι ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει και δεν θα μείνει μόνος του σε όλη αυτή τη νεοσυντηρητική λαίλαπα και τον μεσαίωνα στα εργασιακά δικαιώματα που επιφυλλάσσει η Κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία. Τα αντεργατικά σχέδια, όσο κι αν φαίνεται εύκολο να περάσουν κάτω από την κυβερνητική πλειοψηφία, οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους δεν θα τα αφήσουν να περάσουν. Σε αυτούς τους αγώνες θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας θα αποτρέψουν τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας».

 

 

Δείτε επίσης

Στις πλατείες ξανά για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ