Στην κορυφή των προτιμήσεων το νέο παιχνίδι ... με κρητική υπογραφή!

Στην κορυφή των προτιμήσεων το νέο παιχνίδι ... με κρητική υπογραφή!
Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

Ο Κρητικός προγραμματιστής έκανε πάλι ... το θαύμα του, αφήνοντας πίσω από το νέο παιχνίδι του, ακόμη και μεγάλες αμερικανικές παραγωγές

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Φάνης Κουρτικάκης, ο προγραμματιστής από το Ηράκλειο! Μετά το άκρως επιτυχημένο "Βρέχει Λέξεις" που έκανε τους χρήστες iphone και smartphones να μην ... ξεκολλάνε από τα κινητά τους, έρχεται το δεύτερο "χτύπημα" που μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε στην κορυφή του App Store!

To παιχνίδι λέξεων του Φάνη Κουρτικάκη με τίτλο "7 Λέξεις", εντελώς αναπάντεχα και για τον ίδιο το δημιουργό του, σε μερικές ώρες έγινε νούμερο ένα παιχνίδι λέξεων και νούμερο 2 ελληνικό παιχνίδι, ενώ τη δεύτερη μέρα κυκλοφορίας του σκαρφάλωσε  στην κορυφή του App Store, σε όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών!

Μάλιστα κατάφερε να αφήσει πίσω όλες τις μεγάλες αμερικανικές παραγωγές, σπάζοντας άλλο ένα ρεκόρ καθώς, ποιος θα φανταζόταν ότι ... ένα ελληνικό παιχνίδι θα κατάφερνε τέτοια επιτυχία!

Οι "7 Λέξεις" είναι πλέον διαθέσιμες και στο google play για android και τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι οδεύει και σε αυτή την περίπτωση ... προς την κορυφή!

Όσο για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού; Απλή και συνάμα άκρως ελκυστική... Ψάχνουμε 7 λέξεις οι οποίος βρίσκονται μπροστά μας "σπασμένες" σε κουτάκια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ