Στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Newsroom
Newsroom

Θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο και Χανιά

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 14:00μμ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) με θέμα: «Υγεία κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους. Οι θέσεις του ΚΚΕ» και στις 20:30μμ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, στον κινηματογράφο «Αστόρια» με τίτλο: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε
     
  • Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00μμ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Χανίων, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με τίτλο: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε.


Πρόγραμμα περιοδειών ενόψει της επίσκεψης:

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου του ΚΚΕ προχωράνε αυτές τις μέρες σε πλούσιο πρόγραμμα δραστηριότητας με αφορμή την επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Ηράκλειο την Παρασκευή 16/2/2024.

Πιο συγκεκριμένα :

Την Τρίτη 13/2 θα πραγματοποιηθεί:

Περιοδεία της ΚΟΒ ΙΤΕ στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ στις 09:00 με επικεφαλής τον Κώστα Μπουντρογιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ. 

Περιοδεία της ΚΟΒ Πανεπιστημίων – Έρευνας στη Βιβλιοθήκη και τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης στις 10:00 με επικεφαλής τον Γιάννη Δαλέζιο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Βιομηχανίας στο εργοστάσιο του Καράτζη στις 10:00 με επικεφαλής τον Γιάννη Χριστοφοράκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Χερσονήσου στο Κοκκίνη Χάνι στις 18:00 με επικεφαλής την Ελευθερία Χρυσού, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 14/2 :

Περιοδεία της ΚΟΒ ΙΤΕ στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ στις 09:00 με επικεφαλής την Ελένη Τσουλουχά, στέλεχος του ΚΚΕ. 

Περιοδεία της ΚΟΒ Πανεπιστημίων – Έρευνας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης στις 10:00 με επικεφαλής τον Πάνο Καραγιώργο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Χερσονήσου στο Δημαρχείο Χερσονήσου στις 10:00 με επικεφαλής τον Γιώργο Παρθενιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών στην Αποθήκη Χαλκιαδάκη στις 11:30 με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών στην επιχείρηση COSMOS στις 10:30 με επικεφαλής τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Πεμπτη 15/2:

Περιοδεία της ΚΟΒ ΠΑΓΝΗ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στις 8:30 με επικεφαλής τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ ΟΤΑ στη μάντρα του Δήμου Ηρακλείου στις 7:00 με επικεφαλής τον Δημήτρη Δουλουφάκη, δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ηρακλείου.

Περιοδεία της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών στην επιχείρηση Fresh Snack στις 10:30 με επικεφαλής τον Γιάννη Χριστοφοράκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών στην επιχείρηση Candia Nuts στις 12:00 με επικεφαλής τον Γιάννη Χριστοφοράκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Περιοδεία της ΚΟΒ Πανεπιστημίων – Έρευνας στο ΕΛΜΕΠΑ στις 12:00 με επικεφαλής τον Πάνο Καραγιώργο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 16/2 :

Περιοδεία της ΚΟΒ ΟΤΑ σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στις 9:00 με επικεφαλής τον Νίκο Μανωλακάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.


Και στα Χανιά

Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ ενόψει της επίσκεψης στην Κρήτη του Γ.Γ της Κ.Ε, Δημήτρη Κουτσούμπα,οργανώνει πρόγραμμα περιοδειών σε χώρους δουλειάς, χώρους κατάρτισης και μαθητείας , γειτονιές και χωριά των Χανίων.

Δευτέρα 12/2

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει στα χωριά του Δήμου Πλατανιά , με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση , μέλος του Τ.Γ Χανίων του ΚΚΕ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση στις 7:00 μ.μ

Τρίτη 13/2

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει στα χωριά Καλύβες, Αρμένοι, Νιο Χωριό , με επικεφαλής τον Νικήτα Μελισσάκη , μέλος του Τ.Γ Χανίων του ΚΚΕ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση στις 7:00 μ.μ

Κλιμάκιο του Τ.Σ Χανίων της ΚΝΕ, θα περιοδεύσει στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, με επικεφαλής την Εβίνα Κάππου , στις 6:30 μ.μ

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει σε εργοστάσια στην περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων , με επικεφαλής τον Σπύρο Αγριμάκη , γραμματέα της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ ,στις 7:00 π.μ

Πέμπτη 15/2

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει σε επισιτιστικά καταστήματα και ξενοδοχεία της Πόλης των Χανίων, με επικεφαλής τον Σήφη Αποστολάκη μέλος  της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ, στις 2:30 μ.μ

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά της Νέας Χώρας.

Παρασκευή 16/2

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει στα Τεχνικά Συνεργεία και στις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γ.Π Κρήτης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, στις 7:30 π.μ

Σάββατο 17/2

Κλιμάκιο της Τ.Ε Χανίων θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά στο Κουμ-Καπί

Το Σάββατο 17/2 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με τίτλο: "Αδιέξοδα δεν υπάρχουν , με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!".
Ομιλητής στην συγκέντρωση θα είναι ο
Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων(κλειστό γήπεδο μπάσκετ), στις 8:00 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ