Στην Όαση το πέμπτο φροντιστήριο "Εν Οίκω"

Στην Όαση το πέμπτο φροντιστήριο "Εν Οίκω"

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος "Εν Οίκω" έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και μάλιστα σε όσες το δυνατόν περισσότερες περιοχές της πόλης μας, σας γνωστοποιεί με ενθουσιασμό και δημιουργική διάθεση, τη λειτουργία ενός νέου, πέμπτου φροντιστηρίου  στην περιοχή της ΟΑΣΗΣ και συγκεκριμένα στην οδό Εμμ. Καστρινάκη 13.

Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία στην εκπαίδευση από το 1999, τα φροντιστήρια "Εν Οίκω " συνεχίζουν την προσπάθεια για να μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων των μαθητών. Βέβαια, τα προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη σχολική χρονιά και τα κενά που δημιουργήθηκαν στους μαθητές σε όλα σχεδόν τα μαθήματα,  διαμορφώνουν ακόμη περισσότερες απαιτήσεις καθώς είναι πιο αναγκαία από ποτέ  η οργανωμένη επανάληψη και η σωστή και μεθοδική μελέτη.

Γι' αυτό τον λόγο οργανώσαμε με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα των τμημάτων, τόσο όλων των τάξεων του Γυμνασίου όσο και της Α' Λυκείου, προκειμένου η καθημερινή τους εκπαίδευση να συνδυάζει την νέα ύλη με αυτήν που δεν διδάχθηκαν οι μαθητές στην προηγούμενη τάξη στο σχολείο.

Η Β' Λυκείου φυσικά με μια διαφορετική προσέγγιση και φιλοσοφία, ξεκινά την προετοιμασία της για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στα 4 βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει,  ενώ η Γ'  Λυκείου,  με γερές βάσεις και αυτοπεποίθηση συνεχίζει και ολοκληρώνει την ύλη με πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα.                             Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ