Στην Πυροσβεστική Χανίων, κλιμάκιο του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 6/8 περιοδεία κλιμάκιου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ενόψει της ετοιμότητάς της και της κατάστασης επιφυλακής που έχει μπει και ο νομός Χανίων, όπως και οι υπόλοιποι νομοί της Κρήτης για πιθανή εκδήλωση πυρκαγιών.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Λουτσέτη Μπάμπη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Χανίων, και Νίκο Αποστολίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ δήλωσε την συμπαράστασή του στον δύσκολο αγώνα, που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία δίνει η πυροσβεστική υπηρεσία στο σύνολο της χώρας απέναντι στην καταστροφική πύρινη λαίλαπα.

Το κλιμάκιο δήλωσε την ετοιμότητα των στελεχών και των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να συνδράμουν ενισχυτικά στις προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε όποιο τομέα κρίνεται αναγκαίος προκειμένου να διαφυλαχτεί στο έπακρον η ανθρώπινη ζωή, η λαϊκή περιουσία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας. Ήδη τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ σε όλη την χώρα όπου εκδηλώνονται πυρκαγιές, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, σημείωσε το κλιμάκιο του Κόμματος, γινόμαστε μάρτυρες του αποτελέσματος της υποστελέχωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και κατάλληλα πυροσβεστικά μέσα καθώς και του υπερφορτωμένου και κορεσμένου δικτυού ενέργειας που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να ''τιναχτεί στον αέρα''. Αντίστοιχα, οι κυβερνήσεις διαχρονικά όπως και η τωρινή, βάζουν στο ζύγι του κόστους-οφέλους ένα οργανωμένο,  κατάλληλο και ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας του λαού και του φυσικό πλούτο της πατρίδας μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ