Στο επίκεντρο τα προβλήματα των αστυνομικών του Λασιθίου

Newsroom
Newsroom

Η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου συναντήθηκε με την υποψήφια βουλευτή Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023 συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου  με την Υποψήφια Βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Κατερίνα Σπυριδάκη. Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων επισημαίνονται τα εξής:

"Αφού ευχαριστήσαμε την Υποψήφια Βουλευτή για την επίσκεψη της , της εκφράσαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο νομό μας. Συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του αστυνομικού επαγγέλματος, στη σοβαρή έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού , στα κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες του Νομού μας , την ανάγκη να χαρακτηριστεί ο νομός μας παραμεθόριος περιοχή και τα σοβαρά  προβλήματα τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε υπηρεσιακά οχήματα.

Η ίδια, αφού συνεχάρη τους Αστυνομικούς του Λασιθίου για το έργο τους , δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων αυτών".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ