Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3Χ3 ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Newsroom
Newsroom

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο χώρο του Μικρού Κούλε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, από τις 22 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 12 εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Παρά το πλούσιο προεκλογικό πρόγραμμα και τις συνεχείς επαφές και περιοδείες, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει τον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την αντίστοιχη της Ολλανδίας (σκορ 13-10) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3Χ3 νέων ανδρών και γυναικών U17 που πραγματοποιείται στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Καλοκαιρινός

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε παράλληλα την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ευάγγελο Λιόλιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης Μπάμπη Μαρκάκη, με τους οποίους τους ενώνει η κοινή αγάπη για το μπάσκετ.

Καλοκαιρινός

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες πραγματοποιούνται στο χώρο του Μικρού Κούλε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, από τις 22 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 12 εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Καλοκαιρινός
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ