ΚΡΗΤΗ

Στο φαράγγι του Αποσελέμη ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου

Την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2026 η εξόρμηση

Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, Φαράγγι Αποσελέμη

Πεζοπορία στο φαράγγι Αποσελέμη διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου. Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών με το πρόγραμμα της εξόρμησης επισημαίνονται τα εξής:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει για τα μέλη του και όσους θέλουν να εγγραφούν, πεζοπορία στο φαράγγι του Αποσελέμη (Δήμου Χερσονήσου). Η μεταφορά μας στην περιοχή θα γίνει με λεωφορείο κι η πεζοπορία μας θ’ αρχίσει κοντά από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη (Ξεροκαμάρα). Θα περάσουμε κατόπιν την παλιά πετρόκτιστη γέφυρα και θα εισχωρήσουμε στο φαράγγι, το οποίο αρχικά είναι δασωμένο κι έπειτα εξελίσσεται σε ρεματιά με όρθια εντυπωσιακά τοιχώματα. Μετά θα ακολουθήσουμε πορεία με χωματόδρομο παράλληλα με το ρέμα ως τις εκβολές του στην παραλία.

Image
Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, Φαράγγι Αποσελέμη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ώρες

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 12 χλμ

ΑΡΧΗΓΟΣ: Μαρίνος Γκόγκολος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ(ως Σάββατο μεσημέρι) : Παναγιώτης Ευδαίμων (6979687576)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10-15€, ανάλογα τις συμμετοχές),  από Άγιο Νικόλαο (Κ.Καραμανλή 23, S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), την Κυριακή το πρωί στις 8:00. Εκτιμώμενη επιστροφή  16.00.»

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση