Στο νέο Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Στο νέο Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επισκέφθηκε και την Ιατρική Σχολή

 

Στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ολύμπιον Ηρακλείου» στις Βούτες, ξεναγήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ολύμπιον» Φώτη Παπαβασιλόπουλο και το Διοικητικό Διευθυντή του Κέντρου στο Ηράκλειο Γιώργο Ανδρουλάκη. 

Το Κέντρο Αποθεραπείας, το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ, επιθεώρησε σήμερα η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης, η οποία αποτελείται από τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή Γιώργο Κοχιαδάκη και στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, τον προϊστάμενο Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου Δημήτρη Βιδάκη και την αρχιτέκτονα-μηχανικό Ελένη Σταματάκη. 

Στην αυτοψία αδειοδότησης του κέντρου παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και οι Αντιπεριφερειάρχες ευχήθηκαν στον Πρόεδρο και στο προσωπικό του κέντρου καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο τους. 

Κέντρο Αποκατάστασης

Το Κέντρο σκοπό έχει να προσφέρει στοχευμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε άτομα με κινητικά και γνωσιακά ελλείμματα, τα οποία μπορεί να προκύψουν μετά από  τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή λόγω ηλικίας.  Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και καινοτόμο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στην Ιατρική Σχολή

Αρναουτάκης Ιατρική Σχολή

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, επισκέφθηκε μαζί με τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής Καθηγητή Γιώργο Κοχιαδάκη και τους Αντιπεριφερειάρχες Λάμπρο Βαμβακά και Νίκο Συριγωνάκη, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σε σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα  της συντήρησης και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου που κατασκευάστηκε πριν από τρεις δεκαετίες. Ο Περιφερειάρχης  ανέφερε στον Κοσμήτορα, ότι, εφόσον υποβληθεί μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου, η Περιφέρεια Κρήτης θα μεριμνήσει για την ένταξη της στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων.  

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ