Στο Οροπέδιο Λασιθίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης για θέματα υποδομών

Στο Οροπέδιο Λασιθίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης για θέματα υποδομών

Εξετάστηκαν επιτόπου επείγοντα θέματα,ενώ έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο

 

Συνάντηση για τις υποδομές και την βιώσιμη ανάπτυξη στο Οροπέδιο Λασιθίου, είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα του Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη. 

Η συνάντηση έγινε στο Οροπέδιο όπου εξετάστηκαν επιτόπου επείγοντα θέματα,ενώ έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία τελεφερίκ στην περιοχή του Δικταίου Άντρου, για την ανάπτυξη-αναβίωση των ανεμόμυλων -αιολικού πάρκου, και την ενίσχυση του περιβαλλοντικού και παραδοσιακού -Πολιτιστικού αποτυπώματος της περιοχής. Στη συνάντηση ο κ. Στεφανάκης ενημέρωσε επίσης τον κ. Ξυλούρη για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες, για τις δράσεις διαχείρισης των αστικών λυμάτων και γενικά για όλα τα θέματα περιβάλλοντος που έχει προτείνει ο Δήμος προς ένταξη στο πρόγραμμα: «Αντώνης Τρίτσης». 

Ο κ. Ξυλούρης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την συνεργασία, δηλώνοντας ότι «ως Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και όλοι οι συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχες, είμαστε στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης, συνεργαζόμαστε στενά και αποτελεσματικά με τους Δημάρχους του νησιού στην προώθηση και λύση άμεσων ζητημάτων και ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία-λόγω πανδημίας-που περνά ο τόπος και η κοινωνία». 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ