Στο Ρέθυμνο,ο Περιφερειάρχης, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολιούχου Αγ. Βαρβάρας

Newsroom
Newsroom

Αντάλλαξε ευχές με Αρχιερείς, κλήρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτές, Αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων- σωμάτων ασφαλείας, τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες του Ρεθύμνου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο του Ρεθύμνου προστάτιδα του Πυροβολικού Αγ. Βαρβάρα παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο  Περιφερειάρχης στον εορτάζοντα Ναό παραβρέθηκε με Αρχές, φορείς, πιστούς στην  Αρχιερατική Θ. Λειτουργία, στη δοξολογία για την επέτειο της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα και συμμετείχε στην Λιτάνευση της εικόνας της Αγ. Βαρβάρας  στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου.

Παράλληλα αντάλλαξε ευχές με Αρχιερείς, κλήρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτές, Αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων- σωμάτων ασφαλείας, τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες του Ρεθύμνου. Σε δήλωση του στα ΜΜΕ, ο κ. Αρναουτάκης εκφράζοντας τις ευχές του, ανέφερε: «Πολλές ευχές για χρόνια πολλά στο Ρέθυμνο, στις εορτάζουσες στην Κρήτη, στο Πυροβολικό μας. Ευχόμαστε η Αγία Βαρβάρα να μας δίνει δύναμη, υγεία κι όλοι μαζί να προχωρούμε στις δυσκολίες που υπάρχουν. Χρόνια πολλά, και του χρόνου!»

Τις ευχές της για υγεία και πρόοδο -παράλληλα με τον Περιφερειάρχη- εξέφρασε με δήλωση της στα ΜΜΕ και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

αρναουτάκης ρέθυμνο

αρναουτάκης ρέθυμνο

Δείτε επίσης:

Ανδρουλάκης: Η τουρκική ηγεσία με τις θρασύτατες δηλώσεις της υπονομεύει τη σταθερότητα

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ