Στον Άγιο Νικόλαο, υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Newsroom

Η Μέλπω Λεκατσά και η Έλενα Κουντουρά

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκαν την Παρασκευή 24/05/2024 οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μέλπω Λεκατσά και Έλενα Κουντουρά.

Η Έλενα Κουντουρά υπήρξε η πιο επιτυχημένη υπουργός τουρισμού της Ελλάδας, λαμβάνοντας το Παγκόσμιο βραβείο «Tourism Minister of the Year 2019» στη διεθνή έκθεση τουρισμού (ITB) του Βερολίνου. Επί ημερών της το 2019 η Ελλάδα φιλοξένησε τους περισσότερους επισκέπτες στην μέχρι τότε ιστορία της, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων. Σαν ευρωβουλεύτρια έχει επιδείξει μεγάλο έργο, κάνοντας πάνω από 300 νομοθετικές παρεμβάσεις και διαμορφώνοντας πάνω από 1.308 τροπολογίες.

Έλενα Κουντουρά Μέλπω Λεκατσά ευρωεκλογές συριζα

Η Μέλπω Λεκατσά ως φοιτήτρια της φαρμακευτικής έζησε από κοντά τα γεγονότα της Νομικής και συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Ως υπεύθυνη για το φαρμακείο που είχε στηθεί περιποιήθηκε τους τραυματίες συναγωνιστές της, ενώ συνελήφθη από την ΕΑΤ ΕΣΑ τον Δεκέμβριο του 1973 και βασανίστηκε σκληρά. Δούλεψε σαν φαρμακοποιός, χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να εξαργυρώσει τους αγώνες της. Είναι μία από τις πέντε προσωπικές επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το ευρωψηφοδέλτιο.

Έλενα Κουντουρά Μέλπω Λεκατσά ευρωεκλογές συριζα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ