Στον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων

Newsroom
Newsroom

Ο Διοικητής ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τρέχοντα ζητήματα της λειτουργίας του Νοσοκομείου, κυρίως όσον αφορά στα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Γεωργίου Μπέα.

Συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020 «Υποδομές Αναβάθμισης Υπηρεσιών Υγείας στην Περιφέρεια Κρήτης», προϋπολογισμού 2.319.400,00€, για το οποίο έχει παραληφθεί το σύνολο σχεδόν του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ενώ τα επίσημα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός Ιουνίου.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία υλοποίησης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση με εφαρμογή δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων», προϋπολογισμού 5.446.200€, που έχει ενταχθεί στο ΕΠ Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς η ένταξη του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας» στο InterAcT in Crete».

Επίσης, ο Διοικητής ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τρέχοντα ζητήματα της λειτουργίας του Νοσοκομείου, κυρίως όσον αφορά στα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ