Στον Εισαγγελέα ο δολοφόνος της Suzanne
Θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.
Την πόρτα του Εισαγγελέα "πέρασε" λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο 27χρονος καθ'ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του νεαρού πατέρα δύο παιδιών.
Είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου της ηγεσίας της τοπικής ΕΛΑΣ που έφερε στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία για το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος, καθώς όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο 27χρονος αφού χτύπησε και άφησε αναίσθητη την 60χρονη, στη συνέχεια την μετέφερε στο Μάλεμε, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και προτού την πετάξει στη σπηλιά, την βίασε.
Ο 27χρονος, μετέβη στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες και μέσω του δικηγόρου του θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.
- Λύση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο για την κατανομή των εδρών στα Χανιά
- Βροχερή, ψυχρή αλλά...σύντομη η αλλαγή του καιρού στην Κρήτη
- Δικάζεται για τις τηλεφωνικές απάτες - "Δεν θα το ξανακάνω"!