Στον Ν. Καλογερή ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας

Newsroom
Newsroom

Η συζήτηση στράφηκε σε θέματα συνεργασίας και υποστήριξης μεταξύ των αντίστοιχων υπηρεσιών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Πλοίαρχος Odin Klug, o οποίος παρέλαβε την σκυτάλη από τον προηγούμενο Διοικητή Πλοίαρχο Rafael Facundo, στις 29 Ιουλίου 2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Διοικητή, και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στα Χανιά. Ο Πλοίαρχος Odin ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την τοποθέτησή του στα Χανιά, την οποία προετοιμάζει τώρα και καιρό με εντατικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Η συζήτηση στράφηκε σε θέματα συνεργασίας και υποστήριξης μεταξύ των αντίστοιχων υπηρεσιών των δύο ανδρών, σε θέματα πολιτικής προστασίας, ενώ έγινε αναφορά και στα κατασκευαστικά έργα της Αμερικάνικης Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, τα οποία στην πλειοψηφία τους εκτελούνται από τοπικές τεχνικές εταιρείες με ντόπιο προσωπικό, γεγονός που συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.  

H επίσκεψη έκλεισε με αναμνηστικό δώρο καλωσορίσματος που προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης στο νέο Διοικητή.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ