Συγχαίρουν τον Στέλιο Καρακούδη

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει τον Πρόεδρό της, Αστυνόμο Β΄ Στέλιο Καρακούδη και Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου για την κατάκτηση της 5ης θέσης στην ιεραρχία του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

"Συγκεκριμένα μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, ο Πρόεδρος μας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο στην Ομοσπονδία των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατέλαβε τη θέση του Γ΄ Αντιπροέδρου, μία από τις υψηλότερες θέσεις που έχει αναλάβει Αξιωματικός από την Περιφέρεια Κρήτης από ιδρύσεως του σωματείου μας μέχρι και σήμερα.
Ως Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, ευχόμαστε στον Πρόεδρο μας, μετά  τις δύο επιτυχημένες θητείες που είχε στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., ήτοι κατά τις περιόδους, 2015 – 2018 από τη θέση του Οργανωτικού Γραμματεία και 2018 – 2021 από τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, να έχει ανάλογη πορεία και επιτυχίες και στη συνέχεια, από τη θέση πλέον του Γ΄ Αντιπροέδρου για τη θητεία 2021 - 2024, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο για το καλό των συναδέλφων μας όσο και για την Αστυνομία μας, με όραμα και στόχο έναν ακόμα πιο σύγχρονο, πιο ευέλικτο και πιο αποτελεσματικό οργανισμό με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και κοινωνικό πρόσωπο, δίπλα πάντοτε στα προβλήματα και στις ανησυχίες των συμπολιτών μας", τονίζεται, σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:

Ο Στέλιος Καρακούδης Γ' Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ