Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου
Newsroom
Newsroom

Το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου κέρδισε επάξια το χάλκινο κύπελλο καθώς και την 1η θέση στα δημόσια σχολεία της χώρας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου εκφράζουν τα ολόθερμα συγχαρητήριά τους προς τον κ. Γιώργο Θεοδοσουλάκη, τον κ. Κώστα Πλευράκη, γυμναστές του Λυκείου και προς την ομάδα μαθητριών καλαθοσφαίρισης του σχολείου. 

Το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου συμμετείχε για το σχολικό έτος 2021-22 στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης στην κατηγορία κοριτσιών, κερδίζοντας επάξια το χάλκινο κύπελλο καθώς και την 1η θέση στα δημόσια σχολεία της χώρας.

ρεθυμνο

Η Διευθύντρια του Λυκείου, κα Μυρωνάκη Άννα, στην εκδήλωση αποφοίτησης του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου, τίμησε τους δύο καθηγητές με αναμνηστικές πλακέτες και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, μία επιτυχία που ήρθε με πολύ προσπάθεια, καλή συνεργασία και κόπο. 

Ευχαριστούμε για το έργο τους τον κ. Γιώργο Θεοδοσουλάκη και τον κ. Κώστα Πλευράκη, προπονητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου κι ευχόμαστε στους ίδιους αλλά και στην ομάδα τους να έχουν επιτυχίες σε ότι επιλέξουν να κάνουν. 

Η ομάδα του κ. Πλευράκη και του κ Θεοδοσουλάκη, 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου: Πατσάνι, Καμπανάκη, Μανιουδάκη, Βεργιτσάκη, Κωνσταντινίδου, Μεργέμογλου, Ζολώτα Ε., Ζολώτα Μ., Δροσουλάκη, Ζαμπετάκη, Κουλάκη.

ρεθυμνο

ρεθυμνο

ρεθυμνο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ