Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία - Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία - Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στο Ρέθυμνο και την Κρήτη γενικότερα από τη νέα γυναικοκτονία, με την εκτέλεση μίας 47χρονης γυναίκας μέσα στην επιχείρησή της στο Πάνορμο. Η 47χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της. Ο 49χρονος δράστης με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και κατόπιν στο Βενιζέλειο όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. 

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, θύμα και δράστης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις καθώς οι επιχειρήσεις τους στο Πάνορμο γειτνιάζουν. Μάρτυρες του τραγικού περιστατικού, έγιναν αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα ένας από αυτούς, ένας τουρίστας που ήταν και πελάτης στο fish spa του θύματος τη στιγμή του φονικού, τραυματίστηκε στο χέρι.

Η 47χρονη γυναίκα ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, και η οικογένειά της μένει στο χωριό Ρουμελί Μυλοποτάμου. Η ίδια δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο Πάνορμο.
Ο δράστης κατάγεται από τον Μυλοπόταμο και έχει δική του οικογένεια με παιδιά.

Κεντρική φωτογραφία: rethemnosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Την σκότωσε και θέλησε να αυτοκτονήσει

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ