Συλλυπητήρια Αρναουτάκη στον Μητροπολίτη Γεράσιμο για την απώλεια του πατέρα του
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου
Τα συλλυπητήριά του προς τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμο για την απώλεια του πατέρα του, Ευτύχιου Μαρματάκη, εξέφρασε με μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
"Σεβασμιώτατε, Σας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την κοίμηση του αγαπημένου σας πατέρα, Ευτυχίου. Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και κουράγιο για να τιμάτε πάντα τη μνήμη του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του."
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Ευτύχιου Μαρματάκη θα γίνει σήμερα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη Νεάπολη στις 13:00, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στο παλαιό κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, στις 15:30.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Νέες διασώσεις μεταναστών τα ξημερώματα - Σε διαρκή κινητοποίηση το Λιμενικό
- Εκτέλεση 21χρονου: Έτρεξε κατά πάνω στον φονιά του - Επιχείρησε κλωτσιά στον αέρα για να τον σταματήσει… - Βίντεο
- Κινητοποίηση στα Χανιά για τη Βάση της Σούδας ζητά το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Ηρακλείου
