Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον Νίκο Καμαρίτη

Newsroom
Newsroom

Tον Πρόεδρο της "Μικρής Βουλής" στο Ηράκλειο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την απώλεια του Νικολάου Καμαρίτη :

«Αποχαιρετούμε με θλίψη και πολύ μεγάλη συγκίνηση τον Νικόλαο Καμαρίτη, ένα φίλο αγαπημένο με πλούσιο έργο και μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Καμαρίτης υπήρξε ένας εξαίρετος Πολιτικός Μηχανικός, εργολάβος Δημοσιών Έργων και συνιδρυτής της λεγόμενης “Μικρής Βουλής”. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με την χαρισματικότατα, το ήθος και το μεγαλείο της ψυχής του. Ταυτίστηκε όσο λίγοι με τη ζωή της πόλης μας μέσα από την ενεργό συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. 

Σε αυτοδιοίκητο επίπεδο υπήρξε πρωτοπόρος, καθώς μαζί με άλλους Ηρακλειώτες εργάστηκε για τη βελτίωση της πόλης μας, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με ασφαλτοστρώσεις και δημόσια έργα ανάπλασης ιστορικών μνημείων από το 1965. Η προσφορά του έχει αφήσει μια βαριά κληρονομιά για όλους.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ