Συμβολική εγγραφή στο Run Greece από τον Νίκο Ηγουμενίδη σε στήριξη των σεισμόπληκτων

Συμβολική εγγραφή στο Run Greece από τον Νίκο Ηγουμενίδη σε στήριξη των σεισμόπληκτων

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία κατά την εγγραφή του να συνομιλήσει με τους εθελοντές που συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού «RUN GREECE-Ηράκλειο 2021»

Τη συμβολική εγγραφή-συμμετοχή του στο «Run Greece» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στο Παγκρήτιο Στάδιο υπέρ της προσπάθειας ενίσχυσης των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι.

 

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία κατά την εγγραφή του να συνομιλήσει με τους εθελοντές που συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού «RUN GREECE-Ηράκλειο 2021» που πραγματοποιείται αύριο, ενώ είχε και μια σύντομη συνομιλία και με τον Πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη (φώτο) τον οποίο συνεχάρη για αυτή την προσπάθεια.

1

Κατά τη συνάντηση ο βουλευτής τόνισε τη σημασία της απόφασης τα έσοδα από τον αγώνα να διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τις σεισμόπληκτες περιοχές, ενώ επίσης σημείωσε ότι ο θεσμός αποτελεί πλέον ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού όπως επίσης και  στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος σε ολόκληρη την Κρήτη.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ