Συμμορίες Παλαιστινίων ευθύνονται για τα συχνά αιματηρά επεισόδια; Τι απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ

Newsroom
Newsroom

Στη φυλακή μετά το μαχαίρωμα στο κέντρο Ηρακλείου

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάει η υπόθεση με την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών Παλαιστινίων στο βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο.

Οι δύο άνδρες 22 και 26 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν αφού αλληλομηνύθηκαν, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, τραυματισμένοι και οι δύο. Ο ένας εξ αυτών εμφανίστηκε με σκισμένα ρούχα και εμφανείς αμυχές στον λαιμό, το στήθος και τον θώρακα και ο δεύτερος κουτσαίνοντας με δεμένο πόδι.

Το αιματηρό επεισόδιο - όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive - έλαβε χώρα στα Λιοντάρια και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο, τουρίστες, αλλά και οικογένειες και μικρά παιδιά που έκαναν τη βόλτα τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Παλαιστινίων, στη διάρκεια της οποίας υπήρξαν οι ελαφρείς τραυματισμοί ενώ ακολούθησαν και οι συλλήψεις.

 

Μετά το μαχαίρωμα στο κέντρο Ηρακλείου, στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγούνται και οι δύο νεαροί Παλαιστίνιοι που συνεπλάκησαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης 10 μηνών ο ένας και 19 μηνών ο άλλος.

Το δικαστήριο διέταξε για τον πρώτο να εκτίσει στη φυλακή 30 ημέρες από την ποινή του, ενώ ο δεύτερος θα παραμένει στη φυλακή για έξι μήνες.

 

Τι απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ

Το χθεσινό περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται, αφού οι συμπλοκές ανάμεσα σε Παλαιστινίους τείνει να γίνει συχνό φαινόμενο. Οι αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τα επεισόδια αυτά βρίσκεται η ανάπτυξη συμμοριών που επιδίδονται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Οι μεταξύ τους έριδες και οι διαμάχες των συμμοριών προκαλούν τα επεισόδια αυτά για τα οποία η ΕΛ.ΑΣ διατυπώνει τον προβληματισμό της.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή στο κέντρο του Ηρακλείου

Συμπλοκή στο κέντρο του Ηρακλείου - Κινητοποίηση των αρχών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ