Συναγερμός μετά από νέα πτώση δέντρου - Τι λέει κάτοικος της περιοχής

Newsroom
Newsroom

Το συμβάν σημειώθηκε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου - Το τμήμα του πεύκου που βρέθηκε στο οδόστρωμα απομάκρυνε η Πυροσβεστική

Μια νέα πτώση δέντρου σήμανε συναγερμό το απόγευμα της Πέμπτης στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πεύκο έπεσε γύρω στις 17.00 το απόγευμα, στην περιοχή Κάμπος στον Άγιο Σύλλα και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί προς τον Προφήτη Ηλία.

Άγιος Σύλλας πτώση πεύκου

Επι τόπου στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Υπηρεσίας με όχημα και δύο Πυροσβέστες που επιχείρησαν και απομάκρυναν με ασφάλεια, το τμήμα που είχε πέσει στο οδόστρωμα.

Αναγνώστης του Cretalive, κάτοικος της περιοχής ανέφερε:

"Γείτονες είχαν ενημερώσει εγγράφως την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Ηρακλείου για ακόμη δυο - τρεις φοίνικες που υπάρχουν δίπλα και απέναντι από αυτό το πεύκο. Από τους φοίνικες πέφτουν ξερά αγκαθωτά κλαδιά δημιουργώντας πράγματι κινδύνους για πεζούς και οχήματα.
Μας ενημέρωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους και πως αρμόδια είναι η Περιφέρεια. Τους ζητήσαμε να ενημερώσουν υπηρεσιακά την Περιφέρεια και περιμένουμε εδώ και 15 ημέρες να μάθουμε την εξέλιξη μέσω e-mail.
Παράκληση να έρθουν μια βόλτα προς αυτή την περιοχή να ελέγξουν ποια δέντρα είναι επικίνδυνα και να μεριμνήσουν για το κλάδεμα τους πριν έχουμε κάτι δυσάρεστο".

Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά το συμβάν σε κεντρικότατο σημείο της πόλης του Ηρακλείου, στην Οδό Σμπώκου όπου ένα πελώριο πεύκο όπως έγραψε το Cretalive, "προσγειώθηκε" στο δρόμο, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

 

Φωτογραφία από Szabolcs Molnar από το Pixabay

 

Δείτε επίσης

Μετά την πτώση δέντρου, κόψανε ένα ακόμη στη οδό Σμπώκου!

Έπεσε δέντρο στην Λ.Σμπώκου, στο Ηράκλειο - Επί τόπου συνεργείο του Δήμου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ