Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Newsroom
Newsroom

Στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, που συνοδευόταν από τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης καλωσόρισε τον Ευρωπαίο Αξιωματούχο στην δεύτερη επίσκεψή του στην Κρήτη και έκανε λόγο για «μια εξαίρετη συνεργασία», η οποία ξεκίνησε στην Ευρωβουλή και συνεχίστηκε στην Κομισιόν, όπου ο Μαργαρίτης Σχοινάς, υπήρξε πάντα υποστηρικτής της Κρήτης.

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς με την Κρήτη, την προσωπική σχέση και τη διαχρονική συνεργασία που έχει διαμορφωθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη και παραμένει δημιουργική μέχρι σήμερα.  

Στη συνάντηση όπου συζητήθηκε – μεταξύ άλλων - η θετική αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, συμμετείχαν και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ισότητας Γεωργία Μηλάκη. 

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να συμμετέχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων (COSAC), που πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο υπό την προεδρία του Α’ Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής και βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη.    

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ