Συνάντηση φορέων Αστερουσίων για το πρόγραμμα #αιμοδοτούμε μαζί

Συνάντηση φορέων Αστερουσίων για το πρόγραμμα #αιμοδοτούμε μαζί

Με αφορμή την αιμοδοσία που θα γίνει στον Πύργο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση φορέων Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30.09.2020 στο Δημοτικό Κατάστημα Πύργου στα πλαίσια του αιμοδοτικού προγράμματος που υλοποιεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών&Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης".

Με αφορμή την αιμοδοσία που θα γίνει στον Πύργο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 έγινε ουσιαστικός διάλογος και συζητήθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξη των εθελοντικών αιμοδοσιών στα Αστερούσια. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κος Τζαγκαράκης, η αντιδήμαρχος κα Γενειατάκη, η δημ. σύμβουλος κα Παπαδάκη, ο Δημ Σύμβουλος κος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πύργου κος Λεντιδάκης και πλήθος εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων, τοπικών κοινοτήτων και φορέων. 

 Εκπροσωπήθηκαν 

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πύργου, Τεφελίου, Μεσοχωριού, Χάρακα, Τσούτσουρα, Λιγόρτυνου, Πραιτωρίων, Νεοχωρίου Κεφαλάδου, Μουρνιάς, Τριών Εκκλησιών καθώς και οι τοπικές κοινότητες Πύργου, Μεσοχωριού, Χάρακα, Εθιάς-Ροτασίου, Αχεντριά, Λιγόρτυνου Παραμύμφων, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ