Συνάντηση Καλαντζάκη με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Λασιθίου

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, είπε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με τον Πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Λασιθίου που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες  που πραγματοποιήθηκαν  στις 31/3/2022 κ. Θωμά Λιάγκο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Γεωργιο Καραβελάκη, τη Γενική Γραμματέα, κα Ειρήνη Πλαγερά και την Ταμία, κα Δεσποινα Ψυκαράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους, όπως η υποστελέχωση των Δήμων, η αξιολόγηση του προσωπικού, η μισθοδοσία κ.α

Ο κος Καλαντζάκης, αφού συνεχάρη το νέο διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή του, δήλωσε τα εξής:

«Γνωρίζω πολύ καλά και από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, κυρίως λόγω της υποστελέχωσης των Δήμων.

Όπως επανειλημμένα έχω αναφέρει, οι Υπηρεσίες των Δήμων αυτή τη στιγμή λειτουργούν χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων, οι οποίοι πολλές φορές «υπερβάλλουν εαυτόν» αναλαμβάνοντας περισσότερες αρμοδιότητες και όγκο δουλειάς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Προσωπικά είμαι διατεθειμένος ακόμη και να επισκεφτώ μαζί με το Σύλλογο όλα τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να συμβάλλω στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου και Καλό Πάσχα σε όλους τους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Νομού Λασιθίου.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ