Συνάντηση Μ. Μπελαδάκη με τον με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Συνάντηση Μ. Μπελαδάκη με τον με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Για τις μεταφορές των μαθητών

 

Στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου 2020, συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Διευθυντή κ. Μανόλη Μπελαδάκη και τον Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου κ. Χαλεπάκη Γιώργο.  Η συνάντηση αφορούσε σε θέματα μεταφοράς όλων των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που πληρούν τα κριτήρια βάση της σχετικής εγκυκλίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην δωρεάν μεταφορά νηπίων-προνηπίων των παραρτημάτων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Ηρακλείου που δημιουργήθηκαν  λόγω της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης.  

Ο Γενικός  Διευθυντής του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, κ. Χαλεπάκης, ενημέρωσε για τις ενέργειες  που έχουν ήδη δρομολογηθεί για την κάλυψη όλων των αιτημάτων με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί αύριο 30 Σεπτεμβρίου 2020 συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να εξεταστούν και να ολοκληρωθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις μεταφορές όλων των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ