Συνάντηση Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου

Συνάντηση Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας του  Πανεπιστημίου Κρήτης και του Δήμου Αγίου Νικολάου

 

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου  2021, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγ. Νικολάου, κ. Νικόλαος Κοκκίνης και η κ. Ευαγγελία Φανουράκη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υγείας και Εθελοντισμού. Από πλευράς του Πανεπιστημίου Κρήτης συμμετείχαν, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής Μιχαήλ Παυλίδης, ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Δημήτριος Μυλωνάκης και η Καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας, κ. Μαρία Κανακίδου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας του  Πανεπιστημίου Κρήτης και του Δήμου Αγίου Νικολάου και η διαμόρφωση προγραμματικών συμβάσεων.

ψφ

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της ανάδειξης – διαχείρισης του Περιβαλλοντικού Σταθμού στον Φινοκαλιά, στην  λειτουργία Θερινών Σχολείων  και Τμημάτων Δια Βίου Μάθησης στον Άγιο Νικόλαο και στη

συνεργασία του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Δήμο, με στόχο την διαμόρφωση προτάσεων για τις δομές υγείας του Δήμου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του Αγ. Νικολάου, κ. Αντώνη Ζερβό για την πρώτη τους συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα προχωρήσουν άμεσα στην έναρξη των συνεργασιών.

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες για την υλοποίηση των αντίστοιχων συμβάσεων.

 

 

Δείτε επίσης:

Στο επίκεντρο η συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ