Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΚ με τον Μ. Βολουδάκη

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΚ με τον Μ. Βολουδάκη

Στο επίκεντρο η άμεση επιστροφή των αρμοδιοτήτων στον Ο.Α.Κ. και η συνεργασία με τη Μ.Ο.Δ. ΑΕ.

Τις εγκαταστάσεις της έδρας του  Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, επισκέφθηκε την Δευτέρα 11/05/2020 ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία του «Οργανισμού» από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον Προέδρο του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Κοπάση.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε αφενός η ανάγκη στήριξης του Ο.Α.Κ. και αφετέρου η  επιστροφή των αρμοδιοτήτων που είχαν τα προηγούμενα χρόνια αφαιρεθεί από τον «Οργανισμό», προκειμένου απρόσκοπτα αυτός να συνεχίσει την Αναπτυξιακή του έργο, σε ολόκληρη την Κρήτη.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη, η επιστροφή των αρμοδιοτήτων να ολοκληρωθεί, όπως έχει ήδη δεσμευθεί και δρομολογεί η κυβέρνηση, το ταχύτερο δυνατό. 

Με πρωτοβουλία του κ. Βολουδάκη, έγινε ακόμη συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον πρόεδρο της  Μ.Ο.Δ. Α.Ε. (Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων), κ. Γιώργο Παπαδημητρίου για τις προοπτικές συνεργασίας της με τον Ο.Α.Κ. για τους τομείς και τα έργα στα οποία μπορεί η Μ.Ο.Δ. να συνδράμει, με τον Ο.Α.Κ. να έχει το συντονιστικό ρόλο, για την αποτελεσματική διαχείριση και εφαρμογή των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ