Συνάντηση της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με εκπροσώπους του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Newsroom
Newsroom

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, τους καλλιεργητές και παραγωγούς, με αφορμή την κινητοποίηση των προηγούμενων ημερών και το Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Τη Συντονίστρια Μαρία Κοζυράκη συνάντησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Μιχαήλ Βιαννιτάκης, συνοδευόμενος από τον Κωνσταντίνο Χειλά Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και τον Ταμία, Εμμανουήλ Καβουσανάκη.

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, τους καλλιεργητές και παραγωγούς, με αφορμή την κινητοποίηση των προηγούμενων ημερών και το Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο. Τέθηκαν υπόψη της Συντονίστριας απόψεις και προβληματισμοί αναφορικά με ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού, κόστους παραγωγής ανά είδος και ένταση καλλιέργειας, κ.α.

Από την πλευρά της η Συντονίστρια κατανοώντας την κρισιμότητα των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν από τους παρευρισκομένους, τόνισε τη συμπαράσταση της και την άμεση στήριξή της, προκειμένου να επιτευχθεί επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών για εξεύρεση της βέλτιστης λύσης στα αναφερθέντα θέματα και κατά κύριο λόγο σε όσα αφορούν σε αρμοδιότητα υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Διεύθυνση Αλλοδαπών & Μετανάστευσης, για την μετάκληση εργατών γης τόσο για εποχική όσο και για εξαρτημένη εργασία.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ