Συναντήθηκαν νέα και παλιά μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Σητείας

Συναντήθηκαν νέα και παλιά μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Σητείας
Newsroom
Newsroom

Στις τοποθετήσεις τους οι παρευρισκόμενοι τόνισαν τις μεγάλες δυσκολίες που περνάει η χώρα

Σε "ζεστό και συντροφικό κλίμα" έγινε η συνάντηση νέων και παλιών μελών Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Σητείας, στην οποία παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης θραψανιώτης και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

Στις τοποθετήσεις τους οι παρευρισκόμενοι τόνισαν τις μεγάλες δυσκολίες που περνάει η χώρα από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του δήλωσε χαρούμενος από την εγγραφή και την παρουσία των νέων μελών και τόνισε την ανάγκη αλλαγής πολιτικής, αφού πρώτα ανέφερε συνοπτικά τις τραγικές επιπτώσεις της ακραίας  αντιλαϊκής νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τελειώνοντας τόνισε ότι για την άποψη περί δήθεν χλιαρής αντιπολίτευσης,  ο κύριος λόγος είναι ο αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από τα “πετσοταϊσμένα” συστημικά μέσα ενημέρωσης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τεράστια σημασία της ενεργής συμμετοχής των μελών στον αγώνα για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις επόμενες εκλογές. Ευχαρίστησε όλες και όλους για την συμμετοχή τους στην συνάντηση.

Από την πλευρά του ο συντονιστής της Νομαρχιακής αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της συμμετοχής των μελών στην ζωή του κόμματος έτσι η φωνή και η δράση να αποκτά δύναμη. Παρότρυνε τα μέλη να γίνουν οι πολλαπλασιαστές της πολιτικής και των θέσεων του κόμματος σε μια εποχή μονοφωνίας των περισσότερων συστημικών μέσων ενημέρωσης και να πλουτίσουν με την κοινωνική τους εμπειρία τις θέσεις και τη δράση του κόμματος.

Η συντονίστρια και τα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σητείας στις τοποθετήσεις τους συμφώνησαν να κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση με την ενεργή συμμετοχή τους για να επιτευχθεί ο στόχος της δημοκρατικής, προοδευτικής και αριστερής ανατροπής.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ