Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βιάννου

Newsroom
Newsroom

Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη 1 μ.μ., αναμένεται να συζητηθούν συνολικά 23 θέματα

Σε νέα συνεδρίαση συγκαλείται η Δημοτική Επιτροπή Βιάννου στις 28 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Άνω Βιάννο. 

Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη 1 μ.μ., αναμένεται να συζητηθούν συνολικά 23 θέματα:

1.Διόρθωση βεβαιωτικών καταλόγων ύδρευσης 2021

2.Διόρθωση βεβαιωτικών καταλόγων άρδευσης 2021

3.Έγκριση της διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου, καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση τμήματος οικισμού Εμπάρου»

4.Έγκριση της διενέργειας ανοικτού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου, καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «Ανάπλαση τμήματος οικισμών Συκολόγου και Κάτω Βιάννου»

5.Χωροθέτηση γωνιών ανακύκλωση με πολύκεντρα ανακύκλωσης σε εφαρμογή της προγραμματικής σύμβασης με τον ΕΣΔΑΚ

6.Ανάκληση της 49/2024 και εκ νέου έγκριση υποβολής 2ου τροποποιημένου Τεχνικού Δελτίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Έργα Διαχείρισης Λυμάτων Δ. Βιάννου»

7.Έγκριση υποβολής  1ου τροποποιημένου τεχνικού δελτίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δ Βιάννου»

8.Έγκριση του 2ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα - Τακτοποιητικού Κύριας Σύμβασης του έργου «Ανάπλαση κεντρικών οδών οικισμού Αρβης - Βελτίωση υποδομών»

9.Έγκριση πρακτικού ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση Δημοτικού Κτιρίου Αγίου Βασιλείου (πρώην Δημοτικού σχολείου)»

10.Έγκριση πρακτικού ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης οικισμών Δήμου Βιάννου - Αντικατάσταση δεξαμενών ύδρευσης»

11.Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης του προσωρινού μειοδότη της επιτροπής διαγωνισμού για την «προμήθεια καυσίμων Δήμου Βιάννου και σχολικών Επιτροπών 2024-2025»

12.Εγκριση έκτακτης μετακίνησης του κ. Δημάρχου στην ΑΘήνα 13/5/2024

13.Εγκριση έκτακτης μετακίνησης του κ. Δημάρχου στην ΑΘήνα 1/6/2024

14.Εγκριση έκτακτης μετακίνησης του κ. Δημάρχου στην ΑΘήνα 28/5/2024

15.Εισήγηση στο ΔΣ για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024 και την δημιουργία ΚΑΕ με τίτλο: «Προμήθεια μεταχειρισμένου λεωφορείου ΚΗΦΗ 20 θέσεων» και την εγγραφή πίστωσης

16.Εισήγηση στο ΔΣ για την τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2024 με την ενίσχυση του ΚΑΕ με τίτλο «Δαπάνες ΚΤΕΟ» και την εγγραφή πίστωσης

17.Αποδοχή των όρων της πρόσκλησης με κωδικό: Δράση 16931/25/10/2023 Προγράμματος Κρατικής ενίσχυσης «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις ελληνικές παραλίες», με τίτλο «προσβάσιμες παραλίες» του Υπουργείου Τουρισμού και της συμμετοχής του Δ. Βιάννου και έγκριση υποβολής πρότασης για την ένταξη και χρηματοδότηση έργου (υποέργου) στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο Προμήθεια και εγκατάσταση ημι-μόνιμων  υποδομών σε παραλίες της χώρας...

18- 22.Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για την έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης πληρωμής για έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας (...)

23.Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ δικαιολογητικών κατακύρωσης οριστικού αναδόχου για την αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού (Η/Μ) εξοπλισμού αντλιοστασίων άρδευσης Δ Βιάννου (Αρ. π. διακήρυξης 8874/27-12-2023).

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ