Συνέδριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης

Συνέδριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Κρήτης στο πλαίσιο της υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, οργανώνει Συνέδριο παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 "DIMAS – Digital Marketing in Upper Secondary Education" με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί, δια ζώσης, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, από τις 09:00 έως 14:00, στη συνεδριακή αίθουσα του  IBIS STYLES Hotel, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις όπως θα προβλέπονται από την τρέχουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα μέτρα και τις ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού. Για όσους δεν μπορούν να συμμετέχουν δια ζώσης, το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΠΔΕ Κρήτης στο YouΤube. (https://youtu.be/KU-FvZP3lhk)

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει την προώθηση της επιχειρηματικότητας και των δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, επιστήμονες καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και τη σύνδεσης της τυπικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

afisa

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την προετοιμασία και την υποβολή προτάσεων ευρωπαϊκών σχεδίων Μαθησιακής Κινητικότητας (ΚΑ1) και Συνεργασίας μεταξύ Οργανισμών (ΚΑ2) στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης σύμφωνα με το νέο πλαίσιο προγραμμάτων Erasmus+ 2021-2027.

Δικτυακός τόπος: http://dimasproject.eu/

Facebook page: https://www.facebook.com/dimasproject1/

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ