Συνεχίζει τη νοσηλεία του στη Νευρολογική Κλινική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Συνεχίζει τη νοσηλεία του στη Νευρολογική Κλινική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Σε θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ συνεχίζει τη νοσηλεία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος που, χθες, βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 9 ημέρες παραμονής (Δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ.κ. Ειρηναίος εξήλθε της ΜΕΘ στη μία χθες το μεσημέρι, είναι απύρετος και σε καλή γενική κατάσταση. Νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, λόγω οξείας υπερκαπνικής αναπνευστικής ανεπάρκειας. Θα παραμείνει στην Κλινική για περίπου 1 εβδομάδα και αν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του στη συνέχεια θα επιστρέψει στον χώρο κατοικίας του, στην Αρχιεπισκοπή.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει μετά δοξολογίας στο Θεό, ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος εξήλθε χθες 6 Οκτωβρίου, από την Μ.Ε.Θ. του ΠΑ.Γ.Ν.Η και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας της Νευρολογικής Κλινικής.

Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή αλλά ευάλωτη και γι’ αυτό, από τους θεράποντες ιατρούς, απαγορεύονται κάθε είδους επισκεπτήρια.

Καλούμε παράλληλα όλους τους ευσεβείς χριστιανούς, σε προσευχή υπέρ υγείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ