Συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Ενόψει των επόμενων συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί  συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε ο Κύκλος Ομιλιών για το ευρύ κοινό, που διοργανώνει η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και τα Ερευνητικά Εργαστήριά της στο Κέντρο Ερευνών και Μελετών (ΚΕΜΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και το Δήμο Ρεθύμνης. Το γενικό θέμα του κύκλου ομιλιών είναι «Το Πανεπιστήμιο στην Κοινωνία» και η εναρκτήρια συζήτηση είχε ως τίτλο «Πανεπιστήμιο Κρήτης και Κοινωνία: Αλληλεπιδράσεις, Προκλήσεις και Προοπτικές». 

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, επίσης διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Το θέμα είναι: «Εν οίκω και εν δήμω: Διαστάσεις έμφυλης και ενδο-οικογενειακής βίας», ενώ η τρίτη συνάντηση και πρώτη του νέου έτους , θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουάριου, ώρα 19:00 με θέμα: «Αγορά Εργασίας, Εργασιακή Επισφάλεια και Κοινωνική Ευπάθεια»

Ενόψει των επόμενων συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί  συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Παρόντες θα είναι η κ Λιονή Μαρία, Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, ο κ. Μαρινάκης Γεώργιος,  Δήμαρχος Ρεθύμνου, ο κ. Παναγής Γεώργιος, Καθηγητής Βιοψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς και η κ. Πετούση Βασιλική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φύλου του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο κ Παπαδάκης Νικόλαος, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και Αν. Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών και Μελετών για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΚΕΜΕ-Π.Κ.), για να μιλήσουν  για τα θέματα των δυο επόμενων συναντήσεων.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ