Συνεχίζονται οι επαφές του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη, υποψήφιου δημάρχου Χερσονήσου

Newsroom
Newsroom

Περιόδευσε σε Καρτερό, Κοκκινη Χάνι και στην Παραλία των Γουβών.

Με γνώμονα την προσωπική προσέγγιση των πολιτών, πόρτα - πόρτα, ακούγοντας τα παράπονά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη, υποψήφιου δήμαρχου Χερσονήσου,σε Καρτερό, Κοκκινη Χάνι και στην Παραλία των Γουβών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

" Συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Μαζί με Όραμα», υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκαν και πάλι κοντά στους πολίτες εισπράττοντας για μια ακόμη φορά θερμή υποδοχή, αλλά και την προσδοκία να  ακουστεί η φωνή τους, στα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή στη δημοτική τους ενότητα. 

Ο επικεφαλής της παράταξης και ένας μεγάλος αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ξεκινώντας από τα όρια του δήμου στον Καρτερό, επισκέφτηκαν πολλά μαγαζιά, συνομίλησαν με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πελάτες  καταστημάτων για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και με αρκετούς κατοίκους που έσπευδαν από τις αυλές των σπιτιών τους να τους χαιρετήσουν, να τους ευχηθούν για τον προεκλογικό αγώνα  και να τους ζητήσουν να παλέψουν για το δήμο τους.

Μεραμβελιωτάκης

Μια σειρά από σημαντικά προβλήματα όπως η καθαριότητα στους δρόμους, στις γειτονιές αλλά και στις παραλίες, η οδοποιία, τα πεζοδρόμια και η καλύτερη προσβασιμότητα σε όλους,  χωρίς αποκλεισμούς, κυριάρχησαν στις συζητήσεις τους. Στο επίκεντρο βέβαια του ενδιαφέροντος του  υποψηφίου δημάρχου,  βρέθηκε και η πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, συζητώντας με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που συναντούσε.

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που προσφωνούσαν τον υποψήφιο δήμαρχο με το μικρό του όνομα, γνωρίζοντας τον από την μακρά πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά του ο κ. Μεραμβελιωτάκης άκουγε  με μεγάλη προσοχή, καταγράφοντας μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του τα ζητήματα που πρέπει να τεθούν σε άμεση προτεραιότητα από την επομένη των εκλογών".

Μεραμβελιωτάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ