Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙ.ΠΕ. για το καλύτερο αποτέλεσμα
Η συνάντηση έκλεισε και με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για μια συνεργασία προς όφελος των πολιτών που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1-7-2019 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταξύ του Πρόεδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου κ. Αντωνακάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Σπυριδάκη Νικόλαο. Συζητήθηκε σε φιλικό κλίμα, πέραν των άλλων θεμάτων εκ νέου η αστυνόμευση εντός Βιπε και η άριστη συνεργασία που υπάρχει μέχρι στιγμής.
Επίσης συζητήθηκε η κυκλοφοριακή κατάσταση που δημιουργείται καθημερινά , αλλά και τα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή .
Η συνάντηση έκλεισε και με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για μια συνεργασία προς όφελος των πολιτών που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου.
- Λ. Αυγενάκης: Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων του τουριστικού κλάδου, ενισχύοντας τις υγιείς επιχειρήσεις που πληρώνουν καλούς μισθούς
- Νέα καινοτόμος υπηρεσία εκπαίδευσης των στελεχών του Βενιζελείου Νοσοκομείου
- Στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου, η Ελένη Βατσινά