Συσκέψεις επί συσκέψεων στο ΠΑΓΝΗ για την διασπορά κορωνοϊού

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο ΠΑΓΝΗ για την διασπορά κορωνοϊού

Περισσότερα από 20 τα κρούσματα σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς

Σε κατάσταση συναγερμού συνεχίζει να βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με αφορμή την διασπορά κρουσμάτων κορωνοϊού τόσο σε ασθενείς όσο και σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, την ώρα που αρκετοί από τους τελευταίους έχουν ήδη εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του ιού. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive, ήδη τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νοσοκομείο έφτασαν τα 25, μεταξύ των οποίων πέντε γιατροί. 
Υπενθυμίζεται ότι την "σημαντική" - όπως την χαρακτήρισε - ενδονοσοκομειακή διασπορά κρουσμάτων επιβεβαίωσε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, καθηγητής Γιώργος Χαλκιαδάκης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι συνεχείς οι συσκέψεις και οι συναντήσεις, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που διαμορφώθηκε στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε τρεις κλινικές, την Παθολογική, την Νευρολογική και την Παθολογική Ογκολογία, ενώ όλοι οι ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί νοσηλεύονται πλέον στην Κλινική Αντιμετώπισης Κορωνοϊού. 

Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση αποδίδει τη διασπορά - επικαλούμενη την αναφορά της Επιτροπής Λοιμώξεων - σε συνοδούς ασθενών, επισημαίνοντας ότι "τα κρούσματα στο προσωπικό είναι μεμονωμένα". 

 

Φωτογραφία αρχείου 

 

Δείτε επίσης:

Επιβεβαιώνει ο Διοικητής την διασπορά κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ

Ανησυχία στο ΠΑΓΝΗ μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Παθολογική

ΠΑΜΕ: Η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ κλείδωσε με λουκέτα για να μην μπαίνει μέσα ο ιός
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ