Συστράτευση φορέων για την απεργία της 8ης Δεκεμβρίου
Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης, στην πλατεία Ελευθερίας η μία συγκέντρωση, στις 11.00 στο Εργατικό Κέντρο η έτερη
Δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Ηρακλείου που μετέχουν στην απεργία που πραγματοποιείται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αλλά και το πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Η ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ συνταξιούχοι του Ηρακλείου θα μεταβούν στην Αθήνα στις 15 του μήνα, για να λάβουν μέρος στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.
Στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας συμμετέχει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου.
Στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).
- Συναυλία και παζάρι στη Στέγη Ανηλίκων
- Ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
- Δράση για συγκέντρωση παιχνιδιών