Τα 5 λεπτά ... της φρίκης κατά την επίθεση από γάτες!

Newsroom
Newsroom

Σε μήνυση κατά του Δήμου, προτίθεται να προχωρήσει ο παθών

Τα αναπάντεχα και τραυματικά, περίπου, 5 λεπτά κατά τα οποία δέχτηκε επίθεση από τρεις γάτες στο πάρκο στην οδό Λεβήνου στο Ηράκλειο, περιέγραψε ο παθών Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο άνδρας που είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από κοντινό ATM, πέρασε μέσα από το πάρκο με το μικρό σκυλάκι του, όταν είδε τους θάμνους ... να κουνιούνται. Μέσα στα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν, δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος, για τί επρόκειτο, όταν ξεπήδησαν τρεις γάτες, που όρμησαν εναντίον τόσο του σκύλου όσο και του ίδιου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, προέταξε το πόδι του για να γλιτώσει το σκυλάκι του, με αποτέλεσμα οι γάτες να τον γρατζουνίσουν αλλά και ... να τον δαγκώσουν και τον ίδιο να μην ξέρει τι να κάνει, αφού απωθούσε τα ζώα και εκείνα επέστρεφαν!

Σύμφωνα με τον κ.Καλαϊτζάκη, από την γειτονική καφετέρια ενημερώθηκε ότι η δημοτική αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν για τις επιθετικές γάτες καθώς όμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί.

Ο κ.Καλαϊτζάκης χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου όπως είπε ...  δεν είχαν ξαναδεί "τέτοιο πράγμα". Αφού καθάρισαν το τραύματα του, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός σε φαρμακείο ενώ λαμβάνει και αντιβίωση.

Σήμερα ο παθών επέστρεψε στο πάρκο αλλά από ... μακριά, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "στη δική μου θέση θα μπορούσε να είναι κάποιο παιδί". Όπως σημείωσε μάλιστα, "από τη στιγμή που ο δήμος είναι ενήμερος και δεν έχει κάνει κάτι, θα κάνω μήνυση στο δήμο".

 

Δείτε επίσης:

Του επιτέθηκαν γάτες και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Πηγή: Φωτογραφία από Serena Koi στο pexels.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ