Τα αποτελέσματα για το Ολοήμερο Αθλητικό Σχολείο Δήμου Χανίων

Τα αποτελέσματα για το Ολοήμερο Αθλητικό Σχολείο Δήμου Χανίων

Επιλέχθηκαν όλα τα παιδιά που είχαν κάνει αίτηση

 

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι όλα τα παιδιά, για τα οποία έχει γίνει αίτηση για το Ολοήμερο Αθλητικό Σχολείο, έχουν επιλεγεί για την πρώτη και δεύτερη περίοδο. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και για τις δυο περιόδους, εάν κάποιος γονέας επιθυμεί μπορεί να καταθέσει την ηλεκτρονική αίτηση.

Η διαδικασία των αιτήσεων είναι η παρακάτω:

Βήμα 1ο: Συμπλήρωση της Φόρμας στοιχείων
Βήμα 2ο: Υποβολή της αίτησης συμμετοχής: Αίτηση Συμμετοχής

Οι αιτήσεις, που δεν έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, δεν έχουν συμπληρώσει το 2ο Βήμα.
Οι αιτήσεις με τους ακόλουθους αριθμούς πρωτοκόλλου, μπορούν να προχωρήσουν στην κατάθεση των δικαιολογητικών (βήμα 3*) και την πληρωμή στα ταμεία του Δήμου.

αποτελεσματα

Βήμα 3ο: Σε περίπτωση επιλογής αποστέλλουμε τα δικαιολογητικά* και την απόδειξη πληρωμής στο g-athlitismos@chania.gr (είτε τα παραδίδουμε δια χειρός στο Γραφείο Αθλητισμού στο Κλειστό Κλαδισού).

Για περισσότερες διευκρινίσεις, τηλ. επικοινωνίας Γρ. Αθλητισμού: 28213 41790 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

1. Ιατρική βεβαίωση, που πιστοποιεί ότι το/τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γέννησης παιδιών για την ημερομηνία γέννησης και κατά περίπτωση για την απόδειξη τριτεκνίας - πολυτεκνίας και μονογονεϊκής οικογένειας, το οποίο μπορεί να εκδοθεί άμεσα ηλεκτρονικά από το GOV.GR

3. Εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας, έτους 2019 (το οποίο αφορά στα εισοδήματα του 2018) και των δύο γονέων σε περιπτώσεις ξεχωριστής δήλωσης.

Κατά περίπτωση για την απόδειξη της μοριοδότησης:

1. Για την απόδειξη της εντοπιότητας, φωτοτυπία μισθωτηρίου ή λογαριασμού.

2. Σε περίπτωση αλλοδαπών γονέων, άδεια παραμονής ή αίτηση ανανέωσης.

3. Για διαζευγμένους γονείς, αντίγραφο διαζευκτηρίου ή σε διάσταση αίτηση διαζυγίου, εφόσον υπάρχει και βεβαίωση μεταβολής ατομικών στοιχείων της ΔΟΥ, που αποδεικνύει τη διάσταση καθώς και δικαστική απόφαση επιμέλειας του παιδιού.

4. Για παιδί ορφανό, ληξιαρχική πράξη θανάτου του γονέα, αν αυτό δεν προκύπτει από το κατατεθειμένο χαρτί οικογενειακής κατάστασης.

5. Για γονείς, οι οποίοι μένουν σε διαφορετικές πόλεις απόστασης πάνω από 100 χλμ., φωτοτυπία του μισθωτηρίου και των δύο γονέων και λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Κινητής τηλεφωνίας.

6. Για οικογένεια με οποιοδήποτε μέλος της ΑΜΕΑ (πατέρας – μητέρα - παιδιά) πάνω από 67%, απαιτείται βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής.

7. Για 2 γονείς εργαζόμενους: Χρειάζονται πρόσφατες βεβαιώσεις εργασίας και των δύο γονέων ή πρόσφατη αναγγελία πρόσληψης ή βεβαίωση ασφάλισης

8. Για ανεργία: απαιτείται ενεργό δελτίο ανεργίας (θα ενταχθεί με νέα απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).

Το κόστος του προγράμματος :

·65 ευρώ το ένα παιδί για τη μία περίοδο (10 εργάσιμες).

·60€ το κάθε παιδί, όταν υπάρχουν δύο εγγεγραμμένα αδέρφια στο πρόγραμμα (120€ στο σύνολο), 165€ στο σύνολο όταν υπάρχουν 3 αδέρφια για τη μία περίοδο (10 εργάσιμες).

·55€ το κάθε παιδί στις περιπτώσεις εκπτωτικής πολιτικής (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνεργοι και μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με μέλος ΑΜΕΑ), 110€ τα δύο αδέρφια και 165€ τα τρία αδέρφια, για τη μία περίοδο (10 εργάσιμες).

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ