Τα νέα μαγικά βίντεο για την Κρήτη με την υπογραφή Παπαδουλάκη!
Ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης παρουσίασε τις Στρατηγικές Προτεραιότητες και Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της Τουριστικής Ανάπτυξης ενώ προβλήθηκαν τα τέσσερα βίντεο – ένα για κάθε εποχή του χρόνου...
Tα νέα βίντεο τουριστικής προβολής παρουσίασε ο Δήμος Πλατανιά σε εκδήλωση στο Minoa Palace.
Ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης παρουσίασε τις Στρατηγικές Προτεραιότητες και Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της Τουριστικής Ανάπτυξης ενώ προβλήθηκαν τα τέσσερα βίντεο – ένα για κάθε εποχή του χρόνου – που δημιούργησε η Indigo View του καταξιωμένου Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης:
“Ο Δήμος Πλατανιά, με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τις ποιοτικές υποδομές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, ικανοποιώντας απόλυτα ακόμα και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.
Όχι τυχαία, ο Δήμος Πλατανιά χαρακτηρίζεται ως ένας κόσμος φυσικών αντιθέσεων. Ξεκινώντας από το απέραντο γαλάζιο των παραλιακών χωριών του, ακολουθώντας τις μαγικές διαδρομές της ενδοχώρας του και φτάνοντας στις αγέρωχες κορυφές των βουνών του. Μοναδικά ιστορικά, περιβαλλοντικά και θρησκευτικά μνημεία, καταγάλανα νερά, πανέμορφες φυσικές διαδρομές, βραχώδεις βουνοπλαγιές, επιβλητικά φαράγγια, δεκάδες κατάφυτα μονοπάτια, εναλλακτικές διαδρομές για πεζοπορία ή ποδηλατοδρομία, παραδοσιακά χωριά, ταβέρνες με μοναδικές γεύσεις και έντονη νυχτερινή ζωή είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι καθενός επισκέπτη στο Δήμο Πλατανιά αξέχαστο και θα γεμίσουν τις «βαλίτσες» του, από πολύχρωμες εικόνες, δυνατές στιγμές και αμέτρητα συναισθήματα που θα τον συντροφεύουν έως την επιστροφή του σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο!
Τον «θησαυρό» αυτό, κρίναμε ως Δημοτική Αρχή, πως πρέπει να τον αναδείξουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να τον προωθήσουμε σε όλο τον κόσμο – αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα – μέσω της δημιουργίας 4 νέων σποτ για την τουριστική προβολή του Δήμου Πλατανιά – τα οποία δημιούργησε για λογαριασμό του Δήμου, η εταιρεία Indigoview του καταξιωμένου Χανιώτη σκηνοθέτη Θ. Παπαδουλάκη – πάντα σε σύνδεση με τη φιλοσοφία της ενιαίας πολιτικής τουρισμού που εφαρμόζεται σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης και στέλνοντας παντού το μήνυμα πως ο Πλατανιάς είναι ένας προορισμός μαγευτικός, ανεξάντλητος και μοναδικά προικισμένος που περιμένει όλους να τον ανακαλύψουν…”
Από τη μεριά του, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γαβριήλ Κουρής δήλωσε:
«Με ιδιαίτερα χαρά σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει απόψε ο Δήμος Πλατανιά για την παρουσίαση του σχεδιασμού και των δράσεων τουριστικής προβολής αυτού καθώς και των νέων τουριστικών σποτ που δημιούργησε για λογαριασμό του Δήμου, η γνωστή σε όλους σας εταιρεία Indigoview του αγαπητού φίλου και καταξιωμένου σκηνοθέτη Θ. Παπαδουλάκη.
Όπως όλοι γνωρίζετε, ο τομέας του τουρισμού αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, δυναμικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος συνεισφέρει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, ιδιαίτερα μεσούσης αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε ως χώρα τα τελευταία 7 χρόνια.
Ο Δήμος Πλατανιά, είναι γνωστό, ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον δημοφιλών τουριστικών περιοχών όχι μόνον της Κρήτης αλλά και της χώρας, όντας ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός, εξαιρετικά δημοφιλής για τους ξένους – και όχι μόνο – επισκέπτες, ο οποίος διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό από ποιοτικές τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες αλλά και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που σχετίζονται με το μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό και περιβαλλοντικό απόθεμα της περιοχής, τους φιλόξενους ανθρώπους και την γαστρονομία αυτής.
Προκειμένου για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τουριστικό περιβάλλον και να ενισχύσουμε τη θέση του Πλατανιά ως τουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών, αναλήφθηκαν από πλευράς Δήμου τα τελευταία χρόνια μια σειρά από πρωτοβουλίες με επίκεντρο τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση αφενός στη διαμόρφωση συνθηκών εμπλουτισμού, αναβάθμισης, διαφοροποίησης και εξειδίκευσης του τοπικού τουριστικού προϊόντος – με την ενδυνάμωση και ανάπτυξη συγκεκριμένων θεματικών εναλλακτικού τουρισμού – και αφετέρου στην ενίσχυση της τουριστικής προβολής του Δήμου αλλά και των υποδομών και υπηρεσιών αυτού.
Τον εν λόγω σχεδιασμό για το τρέχον έτος θα μας παρουσιάσει εντός ολίγου ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Πέτρος Μαρινάκης ενώ ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης θα μας αναλύσει τις στρατηγικές Προτεραιότητες και τις Πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί τα τελευταία χρόνια για την ενίσχυση της Τουριστικής Ανάπτυξης στο Δήμο Πλατανιά.
Τέλος, θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε τα 4 νέα σποτ τουριστικής προβολής του Δήμου, τα οποία προβάλλουν όλες τις ομορφιές και τα αξιοθέατα κάθε περιοχής του Δήμου Πλατανιά, ενσωματώνοντας τις αξίες του παρελθόντος, υπογραμμίζοντας τη θέληση του παρόντος και προβάλλοντας τη δυναμική του μέλλοντος και να ακούσουμε από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη πως δημιουργήθηκε αυτή η νέα ψηφιακή αφήγηση εικόνων, χρωμάτων, ήχων και συναισθημάτων».
- Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ για το θάνατο του μεγάλου λαουτιέρη
- Στα σχολεία για την ενδοοικογενειακή βία
- Εικόνες εγκατάλειψης στο παλιό λιμάνι...