Τα προβλήματα της Ανάληψης στο επίκεντρο της περιοδείας του Αλέξη Καλοκαιρινού

Newsroom
Newsroom

Με κατάλληλες και ρεαλιστικές παρεμβάσεις μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας

Στην Ανάληψη, μια από τις παλαιότερες συνοικίες του Ηρακλείου στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός περπάτησε στα στενά της Ανάληψης, συνομίλησε με κατοίκους που τον υποδέχτηκαν θερμά, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και συζήτησε τις ιδέες που μπορούν να οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωή τους.

kalo

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής, η Ανάληψη, παρά την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και της κατασκευής δικτύου πεζοδρόμων τα προηγούμενα χρόνια, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων της. Τέτοια είναι η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων και χώρων στάθμευσης στους στενούς δρόμους με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η κυκλοφορία, η έλλειψη σήμανσης στο δρόμο για τους μαθητές, η έντονη δυσοσμία των φρεατίων, κ.α..

kalo

«Όλοι έχουν δικαίωμα στην Πόλη και αυτό υποστηρίζουμε» είναι το μήνυμα που έστειλε από την Ανάληψη ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Προτεραιότητά μας είναι κάθε συνοικία και κάθε γειτονιά στο Ηράκλειο να βρει την ταυτότητά της και μέσα από τις κατάλληλες, ρεαλιστικές παρεμβάσεις, να επιλύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας».

ana

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ