Νίκος Χρονάκης: Το μέλλον μας δημιουργεί υποχρεώσεις, μας γεννά προκλήσεις.

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη

Με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, ο κ. Νίκος Χρονάκης αναφέρει:

"Η πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη να είμαι εκ’ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Nομού Ηρακλείου στο Ενωτικό του ψηφοδέλτιο αποτελεί μεγάλη τιμή.

Η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου με τιμά αλλά και με γεμίζει ευθύνες. 

Στην προηγούμενη θητεία μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης της Π.Ε. Ηρακλείου  συνεργαστήκαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε πολλούς τομείς προς όφελος της Κρήτης μας. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες μας. Συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, μέσα από γόνιμο διάλογο πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Την Κρήτη, το Ηράκλειο. 

Βρίσκομαι για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μανώλη Κεφαλογιάννη Ευρωβουλευτή,  ως Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου. Διαχρονικά βιώνω μαζί με όλους εσάς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγιναν πολλά, και από πλευράς της Περιφέρειας Κρήτης και από πλευράς της κεντρικής διοίκησης.

 Έχουν προχωρήσει τα  έργα υποδομής, τα εμβληματικά έργα για την ανάπτυξη της Κρήτης, μπήκαν μπροστά. Ο νέος Βόρειος Οδικός Άξονας, ένας ασφαλής κλειστός αυτοκινητόδρομος για να σταματήσουμε να θρηνούμε αθώα θύματα, προχωρά επιτέλους με σημαντικά βήματα προόδου. Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι βρίσκεται σε φάση ταχύτατης υλοποίησης. Η ηλεκτρική διασύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα παρέχει στο νησί μας, πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, ενεργειακή ασφάλεια.

Όμως το μέλλον μας δημιουργεί υποχρεώσεις, μας γεννά προκλήσεις.

Με όραμα για το αύριο της Κρήτης. Για το μέλλον των παιδιών μας. 

Συνεχίζοντας το έργο μας, μπορούμε να εργαστούμε απρόσκοπτα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τον Τουρισμό, τον Πρωτογενή Τομέα, τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Κρήτης. Να αναδείξουμε με περισσότερα έργα, τον Πολιτισμό και την Ιστορία του τόπου μας.

Στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη σήμερα συσπειρώνονται ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.  Που έχουν ένα κοινό στόχο. Ένα κοινό όραμα. Το καλό της Κρήτης μας. Την ανάπτυξή της προς όφελος όλων των συντοπιτών μας.  

Μαζί ενωμένοι, για την Κρήτη μας, το Ηράκλειο, την ευημερία όλων των συντοπιτών  μας συνεχίζουμε. 

Διεκδικώντας για την Κρήτη αυτό που Αξίζει".

Χρονάκης Νίκος 
  Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης  Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου
Ευρωβουλευτή Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ                                                                                              Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ