"Τα πρόσωπά τους δεν τα είδα στην ΜΕΘ, είδα όμως ανθρωπιά και φιλότιμο"

"Τα πρόσωπά τους δεν τα είδα στην ΜΕΘ, είδα όμως ανθρωπιά και φιλότιμο"

Ασθενής που διασωνηλώθηκε λόγω κορωνοϊού ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Πέρασε δύσκολες ώρες με τον κορωνοϊό, ωστόσο τα κατάφερε και τώρα θέλει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο της ΜΕΘ Covid, όσο και της Κλινικής Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείο Ηρακλείου

Σε μήνυμά της στο Cretalive, η κ. Χαραλαμπία Μπακαη από την Ιεράπετρα αναφέρει:

"Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ. covid του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκα διασωληνωμένη από Ιεράπετρα την Παρασκευή 2 Απριλίου. Αποσωληνώθηκα μετά από 104 ώρες αλλά κάποιο άλλο πρόβλημα με κράτησε εκεί μέχρι την Κυριακή. Ξέρω ότι σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή εντατικολόγοι κάνουν το καθήκον τους ώστε  να θεραπεύσουν όσους περισσότερους μπορέσουν. Εγώ όμως εδώ είδα και άλλα.Είδα ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Είδα τις μέχρις εσχάτων προσπάθειές τους  να σώσουν ασθενή. Και εγώ εισέπραξα μία ζεστή αγκαλιά και μία απίστευτη φροντίδα που είναι πέρα για πέρα αληθινή. Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, ο άριστος φυσικοθεραπευτής μου, όλοι το ίδιο! Τα πρόσωπά τους μέσα από τη ειδική στολή δεν τα είδα ποτέ. Τους γνωρίζει όμως ο Θεός όπου εύχομαι να τους έχει καλά με τις οικογένειές τους. Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ.Καλό Πάσχα.

Για Κλινικη Covid 2 του Νοσοκομείου η ίδια επισημαίνει

"Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στην κλινική covid 2 του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκα για νοσηλεία μετά το εξιτήριό μου από τη Μ.Ε.Θ.Το ιατρικό προσωπικό άριστο και το νοσηλευτικό πάντα δίπλα μας να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμαστε. Πάντα χαμογελαστές και χαμογελαστοί μας έδιναν δύναμη. Όσο για τη φροντίδα τους απίστευτη. Εύχομαι ο Θεός να τους έχει όλους καλά με τις οικογένειές τους.
Σας ευχαριστώ πολύ.Καλό Πάσχα"!
Δείτε επίσης:

Νέες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη - Πόσοι έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα

148 ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης - Οι 26 σε ΜΕΘ

"Έφυγε" 3 μήνες μετά τον αδερφό του - Και οι δύο θύματα του κορωνοϊού

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ