Θανατηφόρο στην Αρχαία Γόρτυνα: Το μήνυμα του οδηγού του δεύτερου οχήματος

Θανατηφόρο στην Αρχαία Γόρτυνα: Το μήνυμα του οδηγού του δεύτερου οχήματος

Τι λέει- μέσω του δικηγόρου του - για τον άτυχο Γιάννη Κατσούνα και την οικογένειά του

Την βαθιά οδύνη, όπως αναφέρει, της οικογένειας του οδηγού του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο θανατηφόρο τροχαίο κοντά στις αρχαιότητες της Γόρτυνας, όπου έχασε την ζωή του ο 33χρονος Γιάννης Κατσούνας και τραυματίστηκαν η γυναίκα και τα δυο παιδιά του, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Εμμανουήλ Κληρονόμος. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

Ως νομικοί παραστάτες της οικογένειας του οδηγού του έτερου οχήματος που ενεπλάκη στο προχθεσινό τραγικό τροχαίο δυστύχημα του Σαββάτου, 10 Μαΐου, που έλαβε χώρα στο δρόμο Μοίρες- Άγιοι Δέκα, στο ύψος των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας, ενεργώντας κατ’ εντολή τους, εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το χαμό του 33χρονου Γιάννη Κατσούνα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ως εκλιπόντος και εκφράζουμε την αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση και τις ευχές μας για ταχεία και πλήρη ανάρρωση στη σύζυγο και τα παιδιά του, συνεπιβαίνοντες στο ίδιο αυτοκίνητο με τον άτυχο άνδρα το μοιραίο βράδυ. Περαιτέρω, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ανθρώπους της Ε.Μ.Α.Κ, του Ε.Κ.Α.Β. για την άμεση κινητοποίησή τους και την έγκαιρη επέμβασή τους στον τόπο του δυστυχήματος, καθώς και του Κέντρου Υγείας Μοιρών και του εφημερεύοντος τη νύχτα της 10η Μαΐου νοσοκομείου, Βενιζελείου ΓΝ Ηρακλείου, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό έσπευσαν για την παροχή πρώτων βοηθειών και την νοσηλεία των τραυματιών. 

Η ώρα τούτη είναι ώρα πένθους και περισυλλογής". 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ