Θλίψη για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κισσάμου

Θλίψη για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κισσάμου
Newsroom
Newsroom

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου για το θάνατο του Αντώνη Σχεσάκη

Ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Κισσάμου στο σύνολό του με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν σήμερα τον Αντώνη Σχετάκη, τον επί σειρά ετών Δήμαρχό, τον οραματιστή της Κισσάμου, έναν σπουδαίο αυτοδιοικητικό που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον τόπο μας.  

Ο Γιώργος Μυλωνάκης, συντετριμμένος, έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα έχασα έναν αγαπημένο μου φίλο, έναν πολύ ωραίο και ευφυή άνθρωπο, ένα σπουδαίο συνεργάτη που συμπορευτήκαμε χρόνια πολλά και ήταν πάντα δίπλα στην αυτοδιοικητική μου πορεία. Έφυγε ένας μεγάλος οραματιστής για την Κίσσαμο και την πρόοδό της. Ο Αντώνης Σχετάκης καθόρισε και ενέπνευσε γενιές, δίδαξε τη μαθηματική επιστήμη και κατέθεσε ακούραστα την ενέργειά του στο δήμο μας. Διεκδίκησε όπου χρειάστηκε, εργάστηκε και ύψωσε το Κισσαμίτικο αυτοδιοικητικό ανάστημα σε μια εποχή με ελάχιστα τεχνολογικά εργαλεία. Εκφράζω προσωπικά τη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κατερίνα, στην κόρη του Γιούλη και τον γιο του Λευτέρη και σε όλους τους οικείους του."

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Αντώνη Σχετάκη και φόρο τιμής στον εκλιπόντα, θα προχωρήσει αύριο το πρωί σε έκτακτη συνεδρίαση για έκδοση σχετικού ψηφίσματος.

 

Δείτε επίσης

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Σχετάκης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ